AKTUELNO

Ljuba mirno sedela pored njih!

Protekla noć na velelepnom imanju u Šimanovcima bila je burna. Aleksandra Subotić vratila se u najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2", te je tako totalno poremetila većinu ukućana, a najviše svog bivšeg dečka Davida Dragojevića i njegovu sadašnju devojku Anu Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su imali intimne odnose posle nekoliko sukoba sa Aleksandrom, a zatim i ljubili nekoliko kreveta ispred nje, David i Ana nisu štedeli poljupce ni ovoga jutra dok su sa zadrugarima čekali da stignu frizeri. Jedna od tih zadrugara bila je i Aleksandrina majka, Ljuba Pantović, kojoj je Subotićeva zamerila što je ostala u dobrim odnosima sa Koraćevom.

Foto: TvPink Printscreen

Izgleda da je ovaj ljubavni par odlučio da očvrsne svoju ljubav nakon ulaska Davidove bivše devojke, pa će svaki trenutak koristiti kako bi pokazao svoje emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će Aleksandra reagovati kada ih bude ugledala u trenucima strasti, kao i da li će zamerati i dalje Ljubi zbog odnosa sa Koraćevom, pratimo u daljem toku programa. Detaljno o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pročitajte još: ANA I DAVID SE LJUBILI NA NEKOLIKO METARA OD ALEKSANDRE: Prvo su imali S*KS, a onda su se zaneli pred njegovom bivšom! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 2

'